субота, 28. септембар 2013.

Karantin

DOBRO DOSLI U ZATVOR

Jedna od bitnih stvari kada je dolazak na izdržavanje kazne je: da li ste privedeni ili ste došli sami da odslužite svoju obavezu prema društvu. Nažalost, ovih drugih je sve manje, a zašto nažalost ,jer je taj podatak bitan ljudima koji će se ovde baviti vašim prevaspitavanjem ili ti resocijalizacijom i vratiti vas, da ne verujete, kao prevaspitanog natrag u društvo.

U zgradi koja se zove karantin bićete izlozeni upitnim pogledima čudnih strucnjaka, sa još čudnijim testovima o vasoj ličnosti i sposobnostima da se u ovim ekstremnim uslovima osposobite za čoveka dostojnog da živi u ovom našem društvu,(jbg.kako je tako je bolje nemamo).


Elem, da ne serem previše, u karantinu vam je vrlo često tolika gužva da u sobama sa šest kreveta spava i po deset ljudi, te mozete završiti i ispod kreveta čim stignete.Dobra stvar je: ako niste previše krupni i kompatibilni ste sa enterijerom pomenutog objekta.


Provešćete tu oko 45 do 70 dana, zavisi od sezone i ažurnosti sudova i policije ili od zatvorskog menadžmenta.("Jesam te je zvao da dodješ ovde"?) .

Mnogima će ovaj period biti ujedno i najgori jer je zujanje po krugu svedeno na minimum, a svako nepoštovanje discipline može imati ozbiljan uticaj na vaš budući status.


 Zato pamet u glavu i dupe uza zid. 

Нема коментара:

Постави коментар